Interview in ENTREE Magazine – Heel veel ruimte voor franchise
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
Franchisen is in opkomst. Maar wat voor de één een veilige manier is om te ondernemen, voelt voor de ander als een keurslijf. Hoeveel vrijheid heb je als franchisenemer en waar liggen de kansen? Een gesprek met franchiseadvocaat Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten over de voordelen en valkuilen: “Je kunt als franchisenemer niet te eigenwijs zijn.”
Wilt u reageren? Mail dan naar info@ludwigvandamadvocaten.nl
Andere berichten
Ludwig & Van Dam in Distrifood over de toekomst van zelfstandig supermarktondernemers
Inmiddels staat bij veel winkeliers het water echter aan de ...
Geen standstill-periode bij voorafgaande samenwerking op basis van dezelfde formule
De rechtbank Den Haag heeft op 29 december 2023, ECLI:NL:RBDHA:2023:20931, ...
Standstill periode: vier weken is en blijft vier weken!
Standstill periode: vier weken is en blijft vier weken! ...
Strikte toepassing standstill-periode
In een vonnis van de rechtbank Den Haag 8 november ...
Ludwig & Van Dam in De Telegraaf: Voor franchisers breken onzekere tijden aan als formule failliet gaat
In de Financiële Telegraaf van 9 februari 2024 gaf Alex ...
De gebonden franchisenemer
Soms wordt er gesproken over een gebonden franchisenemer. Het ...