Interview in ENTREE Magazine – Heel veel ruimte voor franchise
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
Franchisen is in opkomst. Maar wat voor de één een veilige manier is om te ondernemen, voelt voor de ander als een keurslijf. Hoeveel vrijheid heb je als franchisenemer en waar liggen de kansen? Een gesprek met franchiseadvocaat Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten over de voordelen en valkuilen: “Je kunt als franchisenemer niet te eigenwijs zijn.”
Wilt u reageren? Mail dan naar info@ludwigvandamadvocaten.nl
Andere berichten
De franchisebranche volgens de Rabobank en Ludwig & Van Dam
De franchisebranche volgens de Rabobank en Ludwig & Van Dam ...
Supermarktnieuwsbrief – nr. 30 –
Tekortkoming bij uitbreiding PLUS-supermarkt Blokkeren losplaats supermarkt door verhuurder Onderhandelingen ...
Franchisegever aansprakelijk voor fout franchisenemer
De rechtbank Midden-Nederland oordeelde op 17 maart 2021, ECLI:NL:RBMNE:2021:1351, dat ...
Ruime toepassing beperking concurrentieverbod uit de Wet franchise
In een uitspraak van de rechtbank Noord-Holland van 11 februari ...
Concurrentieverbod franchisenemer: fout in prognose en overdracht knowhow?
Een franchisenemer vordert in kort geding van de franchisegever dat ...
Artikel De Nationale Franchise Gids: “Non-concurrentiebeding: ‘the devil is in the details’ ” – mr. C. Damen – d.d. 2 april 2021
De Rotterdamse rechter bevestigde bij vonnis van 20 januari 2021 ...