Interview in ENTREE Magazine – Heel veel ruimte voor franchise
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
Franchisen is in opkomst. Maar wat voor de één een veilige manier is om te ondernemen, voelt voor de ander als een keurslijf. Hoeveel vrijheid heb je als franchisenemer en waar liggen de kansen? Een gesprek met franchiseadvocaat Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten over de voordelen en valkuilen: “Je kunt als franchisenemer niet te eigenwijs zijn.”
Wilt u reageren? Mail dan naar info@ludwigvandamadvocaten.nl
Andere berichten
Artikel De Nationale Franchise Gids: “Ongerechtvaardigde opzegging door franchisegever: even afrekenen.” – mr. C. Damen – d.d. 20 september 2021
Recent oordeelde de voorzieningenrechter in Rotterdam dat de franchisegever een ...
Interview mr. A.W. Doplphijn in Distrifood: “Juridische consequenties van fusie Plus-Coop voor ondernemers.” – d.d. 12 september 2021
"Dolphijn haalt hiermee een theorie aan die ook leeft onder ...
Supermarktnieuwsbrief – nr. 32 –
Supermarkten COOP en PLUS fuseren De voorgenomen fusie zal betekenen ...
Supermarkten COOP en PLUS fuseren
De voorgenomen fusie zal betekenen dat de COOP-supermarkten omgevormd gaan ...
Artikel De Nationale Franchisegids: “Biedt de Wet franchise houvast bij geschillen ontstaan vóór 1 januari 2021?” – mr. M. Munnik – d.d. 16 augustus 2021
Per 1 januari 2021 is de Wet franchise in werking ...
Succes Albert Heijn-franchisenemer tegen overname Deen – mr. A.W. Dolphijn – d.d. 29 juli 2021
Een Albert Heijn-franchisenemer heeft zich met succes verweerd tegen de ...