Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
De Beren, Anne&Max, New York Pizza, SLA en Copper Branch: franchisen is in opkomst. Sterker nog, volgens Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten is er nog ‘gigantisch veel’ ruimte in Nederland. Er komen steeds meer Nederlandse formules – sommigen gaan zelfs over de grens – en ook vestigen buitenlandse formules zich in Nederland. Wat zijn de ontwikkelingen?
Zie hier het artikel: ENTREE – Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
Ludwig & Van Dam advocaten, franchise juridisch advies.
Wilt u reageren? Mail dan naar dolphijn@ludwigvandam.nl
Andere berichten
Dwaling omtrent prognose, vernietiging non-concurrentiebeding?
Dwaling omtrent prognose, vernietiging non-concurrentiebeding?
Hoofdstuk in boek NFV over import en export van franchiseformules, geschreven door mr. Th.R. Ludwig
Hoofdstuk in boek NFV over import en export van franchiseformules, geschreven door mr. Th.R. Ludwig
Moties PVV verbeteringspositie franchisenemers
Moties PVV verbeteringspositie franchisenemers
Veranderingen bij Albert Heijns hard franchise formule
Veranderingen bij Albert Heijn’s 'hard franchise' formule
Geen bemiddelingsfee van één miljoen gulden voor ontwikkeling supermarktvastgoed
Geen bemiddelingsfee van één miljoen gulden voor ontwikkeling supermarktvastgoed
Supermarktbrief – 7
Supermarkt beconcurreerd door eigen verhuurder