Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
De Beren, Anne&Max, New York Pizza, SLA en Copper Branch: franchisen is in opkomst. Sterker nog, volgens Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten is er nog ‘gigantisch veel’ ruimte in Nederland. Er komen steeds meer Nederlandse formules – sommigen gaan zelfs over de grens – en ook vestigen buitenlandse formules zich in Nederland. Wat zijn de ontwikkelingen?
Zie hier het artikel: ENTREE – Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
Ludwig & Van Dam advocaten, franchise juridisch advies.
Wilt u reageren? Mail dan naar dolphijn@ludwigvandam.nl
Andere berichten
Mr. Sterk procedeert voor C1000-ondernemer met foute prognose
Mr. Sterk procedeert voor C1000-ondernemer met foute prognose
Nieuwsbrief – De Nationale Franchise Gids: Horecasector: nieuwe tijden, nieuwe franchiseformules?
Volgens in maart 2015 door het Centraal Bureau voor de Statistiek gepubliceerde gegevens in de Kwartaalmonitor Horeca
Blijven bedienen van (bestaande) klanten na beëindiging franchiserelatie
Blijven bedienen van (bestaande) klanten na beëindiging franchiserelatie
Franchiseneemster doet tevergeefs een beroep op onjuiste prognose
Franchiseneemster doet tevergeefs een beroep op onjuiste prognose
Economische tegenwind en zorgplicht: soms een moeizame verhouding
De vakpers, zowel als de meer algemene media staan er bol van: de detailhandel staat zwaar onder druk
Bewijsvergaring voor ondeugdelijke prognose
Bewijsvergaring voor ondeugdelijke prognose