Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
De Beren, Anne&Max, New York Pizza, SLA en Copper Branch: franchisen is in opkomst. Sterker nog, volgens Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten is er nog ‘gigantisch veel’ ruimte in Nederland. Er komen steeds meer Nederlandse formules – sommigen gaan zelfs over de grens – en ook vestigen buitenlandse formules zich in Nederland. Wat zijn de ontwikkelingen?
Zie hier het artikel: ENTREE – Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
Ludwig & Van Dam advocaten, franchise juridisch advies.
Wilt u reageren? Mail dan naar dolphijn@ludwigvandam.nl
![Entree](https://www.ludwigvandam.nl/wp-content/uploads/2022/04/Entree.png)
Andere berichten
Standstill periode: vier weken is en blijft vier weken!
Standstill periode: vier weken is en blijft vier weken! ...
Strikte toepassing standstill-periode
In een vonnis van de rechtbank Den Haag 8 november ...
Ludwig & Van Dam in De Telegraaf: Voor franchisers breken onzekere tijden aan als formule failliet gaat
In de Financiële Telegraaf van 9 februari 2024 gaf Alex ...
De gebonden franchisenemer
Soms wordt er gesproken over een gebonden franchisenemer. Het ...
De Wet franchise; altijd en overal?
In deze bijdrage sta ik stil bij de Wet ...
Nietige franchiseovereenkomst door schending standstill-periode
Wat zijn de gevolgen bij schending van de standstill-periode? In ...