Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
De Beren, Anne&Max, New York Pizza, SLA en Copper Branch: franchisen is in opkomst. Sterker nog, volgens Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten is er nog ‘gigantisch veel’ ruimte in Nederland. Er komen steeds meer Nederlandse formules – sommigen gaan zelfs over de grens – en ook vestigen buitenlandse formules zich in Nederland. Wat zijn de ontwikkelingen?
Zie hier het artikel: ENTREE – Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
Ludwig & Van Dam advocaten, franchise juridisch advies.
Wilt u reageren? Mail dan naar dolphijn@ludwigvandam.nl
![Entree](https://www.ludwigvandam.nl/wp-content/uploads/2022/04/Entree.png)
Andere berichten
Niet zomaar een succesvol beroep op verkeerde prognoses
Niet zomaar een succesvol beroep op verkeerde prognoses Inleiding ...
Wijzigingen in de franchiseformule en het instemmingsrecht
In het vooraanstaande juridisch wetenschappelijk tijdschrift “Contracteren” is een artikel ...
De Nationale Franchise podcast
Bij de Nationale Franchise podcast zijn te gast: Theodoor ...
(On)mogelijkheden bij faillissement
De afgelopen jaren was een periode met een bijzonder ...
Ludwig & Van Dam in Distrifood over de toekomst van zelfstandig supermarktondernemers
Inmiddels staat bij veel winkeliers het water echter aan de ...
Geen standstill-periode bij voorafgaande samenwerking op basis van dezelfde formule
De rechtbank Den Haag heeft op 29 december 2023, ECLI:NL:RBDHA:2023:20931, ...