Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’

In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.

De Beren, Anne&Max, New York Pizza, SLA en Copper Branch: franchisen is in opkomst. Sterker nog, volgens Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten is er nog ‘gigantisch veel’ ruimte in Nederland. Er komen steeds meer Nederlandse formules – sommigen gaan zelfs over de grens – en ook vestigen buitenlandse formules zich in Nederland. Wat zijn de ontwikkelingen?

Zie hier het artikel: ENTREE – Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’

mr. A.W. Dolphijn
Ludwig & Van Dam advocaten, franchise juridisch advies.
Wilt u reageren? Mail dan naar dolphijn@ludwigvandam.nl

Andere berichten

Artikel De Nationale Franchise Gids: “Ongerechtvaardigde opzegging door franchisegever: even afrekenen.” – mr. C. Damen – d.d. 20 september 2021

Recent oordeelde de voorzieningenrechter in Rotterdam dat de franchisegever een ...

Interview mr. A.W. Doplphijn in Distrifood: “Juridische consequenties van fusie Plus-Coop voor ondernemers.” – d.d. 12 september 2021

"Dolphijn haalt hiermee een theorie aan die ook leeft onder ...

Door Alex Dolphijn|13-09-2021|Categorieën: Columns, Overige Publicaties, Supermarkten|

Artikel De Nationale Franchisegids: “Biedt de Wet franchise houvast bij geschillen ontstaan vóór 1 januari 2021?” – mr. M. Munnik – d.d. 16 augustus 2021

Per 1 januari 2021 is de Wet franchise in werking ...

Ga naar de bovenkant