Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
In het horecamagazine ENTREE is een interview gepubliceerd met mr. A.W. Dolphijn over franchise.
De Beren, Anne&Max, New York Pizza, SLA en Copper Branch: franchisen is in opkomst. Sterker nog, volgens Alex Dolphijn van Ludwig & Van Dam franchiseadvocaten is er nog ‘gigantisch veel’ ruimte in Nederland. Er komen steeds meer Nederlandse formules – sommigen gaan zelfs over de grens – en ook vestigen buitenlandse formules zich in Nederland. Wat zijn de ontwikkelingen?
Zie hier het artikel: ENTREE – Franchisen is in opkomst: ‘Er is in Nederland nog gigantisch veel ruimte voor’
Ludwig & Van Dam advocaten, franchise juridisch advies.
Wilt u reageren? Mail dan naar dolphijn@ludwigvandam.nl
Andere berichten
Onverwacht bezoek op zondag? Snel nog even naar de winkel!
Onverwacht bezoek op zondag? Geen nood, er is altijd wel een supermarkt of een banketbakker in de buurt
Kan mijn bedrijf als franchise sneller groeien
Kan mijn bedrijf als franchise sneller groeien
Creatieve oplossing voor de verdeling van de zondagsopening
Creatieve oplossing voor de verdeling van de zondagsopening
Franchisenemer mag niet worden gehouden aan concurrentiebeding
Recentelijk heeft de rechtbank Utrecht zich wederom uitgelaten over de kwestie Super de Boer tegen een van haar (voormalig) franchisenemers.
Uitwisselen info overname-ondernemers C1000
Uitwisselen info overname-ondernemers C1000
Meer keuzemogelijkheden voor fastfoodondernemer
In de verdringingsmarkt van fastfoodconcepten bepaalt diegene die kan beschikken over een eigen pand veelal welke formule daarin mag worden toegepast.